topbar

TAIDEKURSSIT 2018
Kurssin nimeä klikkaamalla näet tarkemmat tiedot.

Kaikille kursseille voit ilmoittautua myös tämän linkin kautta.

Peruutusehdot


TOUKOKUU 2018

Tilkkukurssi 7.-11.5.2018

Tee tilkkutöitä rauhassa päivällä -ja halutessasi myös illalla- ommellen! Saat päivittäin uusia eritasoisia ohjeita, joita voit aloittaa tai tehdä loppuun kurssilla tai jatkaa aloitettuja töitä ohjeiden mukaan kotona. Kurssilla tehdään erilaisia pussukoita (tukirautapussukka, kehyskukkaro ja neljän vetoketjun pussukka, erilaisia kasseja ja blokkimalleja, joista voi valmistaa peittoja, seinätekstiilejä, tyynynpäällisiä ym.

Kurssille otetaan mukaan ompelukone ja omat tilkkutyövälineet, joista saat lisätietoa ennen kurssia lähetettävästä tarvikekirjeestä.

Opettajana toimii tilkkuilija Sanna Paranko, joka opettaa tilkkutöitä mm. Vanajaveden opistossa, Wellamo-opistossa, Valkeakoski-opistossa, Päivölän opistossa, Mäntyharjun kansalaisopistossa ja Keravan opistossa. Hänen blogistaan tilkkujasannantapaan.blogspot.com tai Facebook-ryhmästäään Tilkusta asiaa, voit lukea lisää aiheesta.

HEINÄKUU 2018

Free Vedic Art -kurssit 25.6.-9.7.2018

”Kaikki alkaa meditatiivisesta hiljaisuudesta. Kun tyhjä kangas täyttyy väreistä, muodoista ja tunnelmista, maalausmatkasta tulee luova löytöretki”.

Curt Källman (1938-2010)

ELOKUU 2018

Akvarellikurssi 20.-24.8.2018

Kurssilla käydään läpi vesivärimaalauksen perusteita, muotoja ja annetaan erikoisvinkkejä. Opettaja näyttää kaikki tekniikat omakohtaisesti, korjaa ja ohjaa henkilökohtaisesti kurssilaisten työskentelyä. Käytännön työskentelyä vahvistavat myös teoriaosuudet. Opettajana toimii Konstantin Sterkhov.

SYYSKUU 2018

Tilkkukurssi 14.-16.9.2018

Oletpa vasta-alkaja tai pitkään tilkkuillut, kurssi on juuri sinua varten! Kurssilta saat paljon eritasoisia ohjeita ja halutessasi voit jatkaa kurssilla aloitettuja töitä vaikka kotona. Ilmoittautua voit täällä!