LUKION KESÄKURSSIT 2018

Tulostettava esite

Kesäkursseilla harjoitellaan ylioppilaskirjoituksia varten, erityisesti syksyn 2018 ylioppilaskirjoituksiin tähdäten. Kurssien sisällöt muotoutuvat opiskelijoiden taitojen ja toiveiden mukaisesti. Opettaja ohjaa kurssilaisia opiskelijalähtöisesti, jotta jokainen pääsisi omaan tavoitteeseensa ylioppilaskirjoituksissa.

Intensiivisiin kursseihin kuuluu kolme tuntia opetusta päivässä per kurssi. Kursseille vaaditaan mukaan oma kannettava tietokone sekä langalliset kuulokkeet ja hiiri. Mitään erityisiä ohjelmistoja kursseja varten ei tarvitse hankkia, mutta kurssikuvauksen yhteydessä oleva kirja on oltava hankittuna kurssille tultaessa.

ENA9:

Kurssilla painotetaan uuden digitaalisen ylioppilaskokeen vaatimia taitoja, sekä oppiaineen sisällössä että TVT-taidoissa. Kielitaitoa syvennetään kertaamalla aiemmin opittua ja tarkastelemalla erilaisia tekstejä ja kielen ilmiöitä, jotka voivat tulla vastaan ylioppilaskokeessa tai tulevaisuuden kielenkäyttötilanteissa. Kurssille ei tarvitse erikseen kirjaa.

MAA14/MAB9:

Kurssilla on mahdollista opiskella joko pitkän tai lyhyen matematiikan kertauskurssilla, sillä jokainen etenee omien tavoitteidensa mukaisesti. Opettaja ohjaa jokaista opiskelijaa erikseen, mutta myös pari- ja pienryhmätyöskentelyä hyödynnetään tarpeen mukaan. Kurssi on pääasiassa suunnattu syksyllä 2018 matematiikan kirjoittaville, jolloin käytössä on vielä paperinen koe. Keväällä 2019 kirjoittavat voivat kuitenkin osallistua kurssille, jolloin heidän opiskelunsa on pääasiassa digitaaliseen matematiikan kokeeseen valmentavaa. Kurssille tarvitaan Abikertauskirja (pitkä tai lyhyt matematiikka). Ratkaisukirjan saa hankkia halutessaan.

Hinta               A) 480 € sis. opetus, aamiainen, lounas , päivällinen, majoitus 2 HH

                       B) 520 € sis. opetus, aamiainen, lounas, päivällinen, majoitus 1 HH

                       C) 320 € sis. opetus

Ilmoittautuminen

                       Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 25.5.2018 opisto@ihop.fi

Peruutusehdot

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen  tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli  ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan kurssipäivänä, perimme osallistumismaksun  kokonaisuudessaan.

 Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutuminen riippuu osallistujien määrästä (10).

 

 

NettiTieto Oy