OPISKELE UUSI KIELI

 Syksyllä 2018 on tarjolla englannin ja espanjan kielten kurssit.


Ota Opiksi lehden juttu espanjan kurssistamme
Lehtijuttu venäjän linjasta
Kokemuksia englannin kurssilta 2016 - 2017


Maailman kieli tutuksi... espanja.

27.8.2018. - 1.3.2019
Hartolassa 27.8. - 14.12.2018
Malagassa 7.1. - 1.3.2019

Hakulomake 

Espanja on maailman kieli. Yhdysvalloissa se on toiseksi yleisin. Etelä-Amerikassa se ainoa, jolla pärjää – englannilla kun ei.                        

Kurssi lähtee aivan alusta. Eteneminen on nopeaa. Viikkoon sisältyy 40 tuntia. Siitä on opetuksen osuus 25 h ja oman työn 15 h. Tavoitteena on oppia espanjan käytännön taito. Ahkerasti työskennellen se myös saavutetaan. Eli opitaan puhumaan, ymmärtämään puhetta, lukemaan ja kirjoittamaan.

Kurssin neljä ensimmäistä kuukautta opiskellaan opistossa Hartolassa maanantaista perjantaihin. Päivä alkaa aamiaisella ja jatkuu oppitunneilla, ruokailuilla ja tehtäviä tehden. Ryhmän tuki on usein arvaamattoman arvokas.
Kahdeksi viimeiseksi kuukaudeksi siirrytään Espanjaan Malagaan, jossa opiskelu jatkuu ja tutustutaan monipuolisesti yhteiskuntaan. Malagassa on vaatimaton majoitus yhden hengen huoneessa. Tasokkaampi majoitus on omakustanteinen.

Opettaja Felix Gonzalez on espanjalainen ja työssään kokenut. Opettajan ylläpitämät kurssin nettisivut.

Tulostettava esite

Kurssin hinta
Sisältää opetuksen, hotellimajoituksen ja ruokailun (Suomessa). Lisämaksusta opiskelijalla on mahdollisuus järjestää itselleen hotellimajoitus.

Hartolassa aamiaisen lisäksi lounas ja päivällinen (ma-to) ja lounas (pe). 

HINTA  165 €/ vko 

Opiskelupaikka varmistetaan maksamalla hyväksymisilmoituksen mukana tuleva varausmaksulasku 70 €. Maksu vähennetään täyden kurssin viimeisestä maksuerästä.
Tiedustelut (03) 874 740 ja 040 565 0205.

Kurssin toteutumiseen vaikuttaa osallistujien määrä.

Muutokset ovat mahdollisia.


ENGLANTIA ENGLANNISSA 

20.8.2018. - 18.2.2019
Hartolassa 20.8. - 14.12.2018
Kendalissa 7.1. - 18.2.2019

Hakulomake
 
Huonoa englantia väitetään maailman yleisimmäksi kieleksi. Kurssimme tavoitteena on osaltaan kumota tuota väitettä.

Lähtötasona on perusenglannin osaaminen. Syntyperäinen opettajamme käyttää opetuksessaan selkeää englantia. Kurssin tavoitteena on kehittää vuorovaikutustaitoja englannin kielellä: ymmärtämistä ja puhumista. Mukana seuraavat tietysti kielen muutkin osa-alueet kuten kielioppi, kirjoittaminen sekä erityisesti englantilaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan tutustuminen.

Kurssin neljä ensimmäistä kuukautta opiskelllaan opistossa Hartolassa. Seuraavat kuusi viikkoa Kendalissa, joka on pienehkö kaupunki lähellä Manchesteriä. Siellä majoitutaan perheisiin, joissa kielen käyttö harjaantuu lisää.

Vaihtoehtona myös British Encyclopedia, jossa asutaan sekä Kendalissa että Orkneyn saarella.

Opetusta 25 h/vko.

Kurssin hinta
sisältää opetuksen, majoituksen ja ruokailun.
Hartolassa opistolla aamiainen, lounas ja päivällinen (ma-to), aamiainen ja lounas (pe).
Englannissa aamiainen ja päivällinen 7 pv/vko.  Hintaan sisältyy myös matka Manchesterin lentokentältä Kendaliin ja takaisin. Englannissa järjestetään retkiä, joiden kustannukset opiskelija maksaa itse.
HINTA X €.

Linkki Kendalin kaupungin sivuille

Opiskelupaikka varmistetaan maksamalla hyväksymisilmoituksen mukana tuleva varausmaksulasku 70 €. Maksu vähennetään täyden kurssin viimeisestä maksuerästä.
Tiedustelut (03) 874 740 ja 040 565 0205.

Kurssin toteutumiseen vaikuttaa osallistujien määrä.

Muutokset ovat mahdollisia.  


KIELI VIE PERILLE ASTI... VENÄJÄ 

Kehittelemme venäjän kurssille uusia mukavia juttuja, joten odota hetki, malta mielesi ja seuraile tätä sivua. Ilmoitamme heti, kun suunnittelu on kurssin alkamista vaille valmis!

Hakulomake
 
Kurssimme soveltuu kaikenikäisille aikuisille, jotka tähtäävät yleiskielen oppimiseen. Venäjä on maailman kahdeksanneksi puhutuin kieli!

Kurssin voi aloittaa puhtaalta pöydältä eli ei tarvitse osata venäjää lainkaan. Opetusta tarjotaan maanantaista perjantaihin, 25h/vko. Opettajien ja ryhmän tuki auttavat edistymään opinnoissa luoden turvallisen oppimisympäristön.

Kurssin neljä ensimmäistä kuukautta opiskellaan Hartolassa. Kahdeksi viimeiseksi kuukaudeksi matkustetaan Hatsinaan. Siellä tutustutaan luokkaopetuksen ohella venäläiseen arkeen ympäröivässä kaupungissa. Hatsina on rauhallinen 80.000 asukkaan puistomainen kaupunki. Puolen tunnin matkan päässä on Pietarin mijoonakaupunki, jonka rikkauksiin on helppo tutustua opiskelijakortin turvin useampaankin kertaan.

Kurssin hinta
Sisältää opetuksen,hotellimajoituksen ja ruokailun. Lisämaksusta opiskelijalla on mahdollisuus järjestää itselleen hotellimajoitus yhden hengen huoneessa.
Hartolassa aamiaisen lisäksi lounas ja päivällinen (ma-to) ja lounas (pe).
Hatsinassa aamiainen ja lounas (ma-pe).


Hatsinassa majoitutaan asuntolaan, jossa on keittomahdollisuus.

www.venajaavenajalla.com

Kurssin toteutumiseen vaikuttaa osallistujien määrä.

Muutokset ovat mahdollisia.

NettiTieto Oy