Erilainen lukio kartanokampuksella

Itä-Hämeen opiston lukio tarjoaa joustavan ja yksilöllisen reitin ylioppilaaksi. Olemme kansanopistolukio, valtaosa opiskelijoistamme opiskelee ja asuu täällä entisen Ekon kartanon kampusalueella. Opiskelijamme tulevat eri puolilta Suomea ja muodostavat yhteisön, jossa opinnot ja vapaa-aika tukevat toisiaan.

Meille on jatkuva haku, opinnot voi aloittaa joko syksyllä tai jaksojen nivelvaiheessa. Noudatamme aikuislukion opetussuunnitelmaa, lisäksi valittavana eri kielten kursseja. Valinnaisia täydennämme nettilukion avulla. Ryhmänohjaajan kanssa laadittava henkilökohtainen opintosuunnitelma tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia opintojen  etenemiseen. Lukiossamme opiskelu, majoittuminen ja ruokailut ovat maksuttomia koulupäivien ajan maanantaista perjantaihin. Lisäksi tarjoamme 1. vuosikurssin opintonsa aloittavalle viiden ensimmäisen kurssin kirjat sekä kannettavan tietokoneen käyttöön opintojen ajaksi.

Opetuksen ohella järjestämme opinto- ja kulttuurimatkoja, toimintapäiviä ja vierailuja. Kartanoympäristö, liikuntasali, opiston vieressä sijaitsevat golfkenttä, Tainionvirta, Jääsjärvi, hiihto- ja lenkkeilyreitit antavat mahdolliisuuksia monenlaisiin aktiviteetteihin.