HYVINVOINTI, TERVEYS JA LIIKUNTA
Kurssin nimeä klikkaamalla näet tarkemmat tiedot.

Kaikille kursseille voit ilmoittautua myös tämän linkin kautta.

Peruutusehdot

TAMMIKUU 2018

Alexander-tekniikka 27.-28.1.2018

Viikonloppukurssi sinulle, joka pidät huolta terveydestäsi. Menetelmä vapauttaa kehoa, rauhoittaa mieltäsi ja ennaltaehkäisee pitkäkestoisesti tuki- ja liikuntaelinten vaivoja. Tekniikkaa käyttävät esim. ilmaisu- ja terveyshuollon ammattilaiset sekä pehmeiden liikuntojen harrastajat.

TOUKOKUU 2018

Väriterapiakurssi Sisäinen sateenkaaresi 4.-6.5.2018

Kurssi on tarkoitettu kaikille intohimoisille värien ystäville ilman taiteellisia paineita. Maalaaminen toteutetaan intuitiivisesti vasemmalla kädellä ja opettaja tulkitsee opiskelijoiden tuotoksia. 

KESÄKUU 2018

Olé in One! Espanjan kielen peruskurssi ja golfia Hartolassa 4.-8.6.2018

Haluatko golfata ja samalla opiskella espanjan alkeita ja ehkä hyödyntää kielitaitosi myöhemmin vaikka Espanjan golfkentillä? Meillä Hartolassa on tarjolla sinulle sopiva paketti! Luvassa mukavia pelikierroksia, upea luonto, erinomainen espanjan kielen opettaja, hyvää ruokaa ja tasokas golfkenttä hotellimajoitusta unohtamatta.

HEINÄKUU 2018

Afrotanssi 14.-15.7.2018

Tansanialaissyntyinen Johnson Mluge opettaa itäafrikkalaista heimotanssia, jonka liikkeet ovat matalia ja ne suuntautuvat kohti maata. Tanssi on ilmaisuvoimaista ja hauskaa, etkä tarvitse aiempaa kokemusta. Tuli viikonlopuksi virkistymään ja kohottamaan kuntoasi!

 

 

 

 

 

NettiTieto Oy