LYHYTKURSSIEN TÄYSHOITOHINNAT

 

Linna-hotelli
Linna-hotelli

LINNA-HOTELLI 66 €/hlö/vrk
Hotellissa 24 hotellihuonetta kahdessa kerroksessa. Huoneissa on taulu tv, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, suihku-wc. Kaikki huoneet ovat allergia huoneita.

  

 

Puistola
Puistola

PUISTOLA 47 €/hlö/vrk
12 huonetta, suihku ja wc kolmea huonetta kohti, yhteistila, jossa keittiönurkkaus.

 

 


 

Mäkitupa
Mäkitupa

MÄKITUPA 50 €/hlö/vrk
7 huonetta kahdessa kerroksessa, suihku-wc:t kummassakin kerroksessa, keittiö.

 

 

 

 

 

 

 HINNAT SISÄLTÄVÄT
* Hinnat sisältävät majoituksen kahden hengen huoneessa ja ruokailut (ei iltapalaa) tulopäivän lounaasta lähtöpäivän aamiaiseen.

HUOM! Jokaisesta majoitustasosta voi varata yhden hengen huoneen, jonka lisämaksu on 10 €/vrk. Lapsilta (4-14v.) peritään puolet täysihoitomaksusta ja siinä tapauksessa, että opetusta järjestetään myös lapsille, peritään puolihinta myös kurssimaksusta. Opiskelijat ja työttömät saavat 10 % alennuksen kurssimaksusta (paitsi Vedic Art-kurssit) ja täysihoitomaksusta. (Materiaalimaksu peritään täysimääräisenä).
 

RUOKAILU
Linna-hotellissa valmistetaan maukasta kotiruokaa. Ruoanvalmistuksessa ja tarjoilussa pyritään käyttämään mahdollisuuksien mukaan lähialueiden tuotteita. Kaikki valmistetut ruoat ovat vähälaktoosisia ellei toisin mainita.

Pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavaliot; laktoositon, gluteeniton, kasvisruoka tai ruoka-aineyliherkkyydet ennen kurssin alkua.

PERHELOMA
Perhe voi tulla mukaan viettämään lomaa Itä-Hämeen opistolle täysihoitomaksun hinnalla, joka määräytyy majoitustason mukaan. Lapsilta (4-14 -vuotiaat) perimme puolet täysihoitomaksusta.