TAIDEKURSSIT 2018
Kurssin nimeä klikkaamalla näet tarkemmat tiedot.

Kaikille kursseille voit ilmoittautua myös tämän linkin kautta.

Peruutusehdot


TOUKOKUU 2018

Tilkkukurssi 7.-11.5.2018

Tee tilkkutöitä rauhassa päivällä -ja halutessasi myös illalla- ommellen! Saat päivittäin uusia eritasoisia ohjeita, joita voit aloittaa tai tehdä loppuun kurssilla tai jatkaa aloitettuja töitä ohjeiden mukaan kotona. Kurssilla tehdään erilaisia pussukoita (tukirautapussukka, kehyskukkaro ja neljän vetoketjun pussukka, erilaisia kasseja ja blokkimalleja, joista voi valmistaa peittoja, seinätekstiilejä, tyynynpäällisiä ym.

Kurssille otetaan mukaan ompelukone ja omat tilkkutyövälineet, joista saat lisätietoa ennen kurssia lähetettävästä tarvikekirjeestä.

Opettajana toimii tilkkuilija Sanna Paranko, joka opettaa tilkkutöitä mm. Vanajaveden opistossa, Wellamo-opistossa, Valkeakoski-opistossa, Päivölän opistossa, Mäntyharjun kansalaisopistossa ja Keravan opistossa. Hänen blogistaan tilkkujasannantapaan.blogspot.com tai Facebook-ryhmästäään Tilkusta asiaa, voit lukea lisää aiheesta.

Makramee-kurssi 18.-20.5.2018

Makramee-solmeilussa valmistetaan solmuja käyttämällä ja yhdistelemällä erilaisia nyörejä ja pintoja. Materiaaleina käytetään eilaisia  naruja ja lankoja. Kurssilla voi valmistaa seinä- tai ikkunatekstiileitä  kotiin, mökille ja parvekkeelle tai pienempiä töitä, kuten koruja. Kurssi soveltuu vasta-alkajille sekä tekniikkaan jo aiemmin tutustuneille. 

KESÄKUU 2018

Iloa elämään - Väriä puutarhaan 8.-10.6.2018

Tällä kurssilla maalaat luovasti pihakoristeita haluamistasi sinua miellyttävistä vanhoista esineistä, kuten kengistä, kurkkupurkeista, heinäseipäistä ja mikä ikinä esine sinua kiehtoo somistaa pihasi iloksi.

HEINÄKUU 2018

Free Vedic Art -kurssit 25.6.-9.7.2018

ELOKUU 2018

Kalligrafian peruskurssi 10.-12.8. ja 21.-23.9.2018

Kahden viikonlopun mittaisella kurssilla tutustutaan aluksi kalligrafian peruskäsitteistöön ja välineistoon ja opetellaan kauniita pienaakkosia. Toisen viikonlopun aikana opetellaan suuraakkosia ja numeroita ja syvennetään osaamista. 

Akvarellikurssi 20.-24.8.2018

Kurssilla käydään läpi vesivärimaalauksen perusteita, muotoja ja annetaan erikoisvinkkejä. Opettaja näyttää kaikki tekniikat omakohtaisesti, korjaa ja ohjaa henkilökohtaisesti kurssilaisten työskentelyä. Käytännön työskentelyä vahvistavat myös teoriaosuudet. Opettajana toimii Konstantin Sterkhov.

NettiTieto Oy