TEKSTIHAUTOMON TYÖPAJAT (12 op)

Ilmoittautuminen 7.5.-22.7.2018

Roihuaako sisälläsi kirjoittamisen kipinä? Onko pöytälaatikkosi pullollaan tarinoita ja runoja? Kaipaatko opastusta, jotta voisit kehittää kirjallista ilmaisuasi? Tule Itä-Hämeen opiston kirjoittajakoulutukseen, missä voit opiskella kirjoittamista monipuolisesti. Koulutus koostuu Jyväskylän avoimen yliopiston kirjoittamisen perusopinnoista sekä niitä tukevista Itä-Hämeen opiston omista kirjoittamisen opintojaksoista, tekstihautomon työpajoista, joissa voit päästää sisäisen kirjoittajasi irti ja avata luovuuden lukot vapauttavan kirjoittamisen keinoin niin kertovan tekstin kuin runojenkin tuottamiseen. 

Tekstihautomon työpajat ovat tarkoitettu myös heille, ketkä eivät suorita Jyväskylän avoimen yliopiston kirjoittamisen perusopintoja ja niihin voi hakea myös erikseen. Ilmoittautuessasi työpajoihin, sitoudut suorittamaan kaikki 12 opintopistettä.

Opetus järjestetään Itä-Hämeen opistossa keskimäärin joka kolmas viikonloppu la klo 10.00-16.45 ja su klo 9.00-15.45 1.-2.9.2018-18.-19.5.2019.

Itä-Hämeen opiston tekstihautomon työpajat (12 op):

  • Vapauttava kirjoittaminen (2 op)
  • Muistojen poluilla (2 op)
  • Esseistiikka (2 op)
  • Kynät kujeilemaan (2 op)
  • Luonto kirjoittamisen innoittajana (2 op)
  • Lyhyen kerronnan koukut (2 op)

Työpajojen sisältökuvaukset

Hinnat

A) Tekstihautomo (12 op), täysihoito 1600 €

  • Täysihoito sisältää yhden yön majoituksen, aamiaisen, lounaan, 2 päiväkahvia ja iltapalan.

B) Tekstihautomo (12 op), pelkkä opetus 1000 €

  • Kampuksella sijaitsee Linna-hotelli, josta opiskelija voi ostaa ruokailut.

Opintomaksu suoritetaan laskulla ilmoittautumisen jälkeen. 

 

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittaudu 7.5-22.7.2018  Itä-Hämeen opiston kotisivulla: www.ihop.fi

  • ilmoittautumalla sitoudut kaikkiin työpajoihin (12 op)

Peruminen tulee tehdä aina kirjallisesti. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % opintomaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen jo alettua, perimme opintomaksun kokonaisuudessaan. Sairastuminen osoitetaan lääkärintodistuksella ja silloin peruutus on maksuton.

 

Liitteet

Viimeisin koulutodistus, hakijan lyhyt esittely itsestään, aiemmasta kirjoittamisestaan ja tavoitteistaan kirjoittajana sekä näytetekstit: kertovaa tekstiä ja runoja (yhteensä n. 3 liuskaa). Liitteet toimitetaan sähköpostiin heino.ylikoski@gmail.com

 

Muutokset mahdollisia. Opintojen toteutumiseen vaikuttaa osallistujien määrä.

NettiTieto Oy