PALVELUT RYHMILLE

 

Itä-Hämeen opisto sijaitsee puistoalueella luonnonkauniin Tainionvirran läheisyydessä. Monipuolisissa tiloissamme ja kauniissa ympäristössä voi järjestää tapahtumia, juhlia, leirejä, kokouksia, seminaareja ja koulutuksia. Itä-Hämeen opisto on unohtumattoimien juhlien ja kohtaamisten viettopaikka. Opiston pihalla on runsaasti pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville asiakkaille.

ME TOTEUTAMME KOKONAISUUDEN TOIVEITTESI MUKAISESTI

Jätä tarjouspyyntö!

Ekon kaarisilta
Ekon kaarisilta

KOKOUKSET, JUHLAT, YM.

 

Linna-hotelli
Linna-hotelli
Opiston puisto #huvimaja #puisto #toukokuu #kesä #hartolanopisto #itähämeenopisto #hartola
Huvimaja opiston puistossa

Yölintu majoitustilat

LEIRIKOULU

Järjestämme leirikouluja ympäri vuoden.
Hartolassa, Päijänteen lähellä sijaitsevalla oppilaitoksellamme on monipuoliset puitteet leirikoulun viettoon. Alueella on runsaasti vesistöjä ja metsiä, jotka tarjoavat mahdollisuuksia erilaisiin toiminnallisiin aktiviteetteihin ja luontoelämyksiin.
 

Melontaa kanootilla
Melontaa

Oppilaitoksemme on erikoistunut nuorille tarkoitettujen ohjelmallisten palvelujen tuottamiseen. Leirikoulussa voi kokea ja oppia asioita käytännössä. Tarvittaessa suunnittelemme ohjelman, joka sisältää esim. vaellusretkiä, yöseikkailua, melontaa, luontopäiviä, eläimiin tutustumista, golfia, sählyä, liikuntaturnauksia, laskettelua, hiihtoa, luistelua, saunomista, nuotioretkiä ja mukavaa yhdessäoloa.
 

Linna-hotellin liikuntasali

Leirikoulun ohjelmaan on mahdollista liittää opetussuunnitelman kasvatuksellisia teemoja, kuten käyttäytyminen, toisten auttaminen, ryhmätyötaidot ja perinteet.

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä Teille sopiva leiri.

Lisätietoja
puh. (03) 874 740
fax. (03) 874 7411 
Sähköposti opisto@ihop.fi

Tarjoukseen sisältyy ohjelman lisäksi majoitus, ruokailut ja mahdolliset kuljetukset.

 


RIPPILEIRI

Rippileirejä voi järjestää ympäri vuoden.  
Olemme erikoistuneet nuorille tarkoitettujen ohjelmallisten palvelujen tuottamiseen. Tarvittaessa suunnittelemme ohjelman, joka sisältää esim. vaellusretkiä, yöseikkailua, melontaa, luontopäiviä, eläimiin tutustumista, golfia, sählyä, liikuntaturnauksia, laskettelua, hiihtoa, luistelua, saunomista, nuotioretkiä ja mukavaa yhdessäoloa.​​
 

Majoitus
Majoitus


Majoitus 1–3 hengen huoneissa. Asuntoloissa on oleskelutilat ja keittiöt.
 

Opetustilat
Opetustilat

Opistolla on useita opetustiloja, iso sali yhteiseen ajanviettoon, luokkatilat ovat helposti muuntuvia. Tiloissa on dataprojektori ja langaton verkko. 

Itä-Hämeen opistossa on hyvät mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan. Meillä on iso liikuntahalli sekä viihtyisät sauna- ja allastilat.

Pihapiirissä on urheilu- ja pelikenttä sekä Hartolan golfkeskuksen 18-reikäinen kenttä. Lisäksi leiriläisten käytössä on Ekonkosken luontopolku. Leiriläisten illanviettoon löytyy alueelta erilaisia ulkotiloja ja opiston oma puistoalue.

Ensi kesän ja tulevan talven rippileirit ovat nyt varattavissa.

Lisätietoja
puh. (03) 874 740
fax. (03) 874 7411 
Sähköposti opisto@ihop.fi