topbar

Itä-Hämeen opisto medioissa ja asiakkaiden palautetta


KIELILINJAT

Englantia Englannissa kokemuksia...Miltä nyt Hatsinassa tuntuu?

Puolen vuoden opiskelurupeaman jälkeen toteamme, että kannatti opiskella naapurin kieli
”Siperia opettaa” sanonta ei tähän kurssiin sovi.  Puoli vuotta venäjän kieltä ja nyt se on hallussa – kovalla työllä! Totta, mutta jatkaa pitää ja kannattaa.

Hatsina on viihtyisä rauhallinen kaupunki. Olosuhteet opetuksen, asunnon ja ruuan suhteen olleet yllättävänkin myönteiset.

Lehtijuttu venäjän linjasta

Toinen lehtijuttu venäjän linjasta www.venajaavenajalla.com sivustollaOta Opiksi 1 - 2013 Espanjassa

Lehtiartikkeli - Ota Opiksi 1 - 2013 Espanjassa s.29

Kansanopistokokemus pitkän kaavan mukaan

 


LUKIO

"Olipa täällä lukiossa opiskelemassa vuoden, kaksi, kolme tai enemmän, niin luultavasti on huomannut millainen ilmapiiri täällä vallitsee. Jos jonkinlaista pelleilyä ja naurua tulee vastaan. Porukasta on tullut tiivis, ja uusia kavereita on löytynyt paljon. Kavereita, keiden kanssa tämä aika on jaettu. Niin naururemahdukset kuin pettymyksetkin me olemme kokeneet yhdessä. Olemme löytäneet ystäviä, joiden kanssa tiedämme pitävämme yhteyttä lukion jälkeenkin. Olenkin niin kiitollinen siitä, että suuntasin kohti Itä-Hämeen opistoa. Tätä päätöstä en ole ikinä katunut."

Sanni Kalliokulju lukion päättäjäisissä 1.6.2013

 OIKEUSTIETEEN LINJAN PALAUTETTA

”Oikeustieteen ohella oikeusnotaarin ohjelman pääsykoekirjoja. Sain suoritettua kaikki 60 opintopistettä aikataulussa. Kova työ se oli, mutta kannatti. Pääsin hyvällä pistemäärällä opiskelemaan oikeusnotaarin tutkintoa Joensuun kampukselle.”