topbar

MILLAINEN OPISTO?

Kartanomaista kampustamme pidetään yleisesti viihtyisänä. Opetustilat sijaitsevat kotoisassa päärakennuksessa, jonka välittömässä läheisyydessä ovat myös asuntolat. Pihapiirissä olevassa Linna-hotellissa on ravintolan lisäksi opiskelijoiden ruokasali, saunat, uima-allas, iso liikuntasali, kuntosali ja golfin sisäharjoitustila.

Itä-Hämeen opistossa on kurssitoimintaa ympäri vuoden, myös loma-aikoina sekä viikonloppuisin. Lukion, pitkäkestoisten linjojen ja kielikurssien opiskelijat saavat lisähyötyä kansalaisopiston iltakursseista, joissa voi suorittaa esimerkiksi espanjaa, latinaa tai kuntokursseja.

Opiskelijatyytyväisyys on yleensä ollut hyvää. On kiitelty ilmapiiriä, ystävystymisen helppoutta, kaverisuhteita, yksilöllistä opetusta ja monipuolista Linna-hotellin tarjoamaa ruokaa. Lukio-opiskelu on jatkossa aidosti maksutonta.

Valtakunnan pääväylän, nelostien varrella sijaitsevaan opistoon on helppo tulla. Linja-autoja kulkee usein ja kimppakyydit ovat suosittuja. Pienehköstä Hartolasta palvelut löytyvät helposti, kuten myös harrastuspaikat. Aivan opiston vieressä on Hartola Golf ja Suomen eteläisin lohijoki Tainionvirta. Keilahalli on kunnan keskustassa eikä laskettelurinteeseenkään ole pitkä matka.

Itä-Hämeen opisto