topbar

OPISKELU

Itä-Hämeen opistossa on monta eri oppilaitosta saman katon alla

Opistolukiossa voit opiskella lukion oppimäärän ja suorittaa ylioppilastutkinnon. Opiskeluryhmämme ovat pieniä ja opiskelijat huomioidaan yksilöinä. Opiskelu, majoitus ja ruokailu ovat maksuttomia. Opintonsa aloittava lukiolainen saa käyttöönsä kannettavan tietokoneen opiskelun ajalle. Tarjoamme kannettavan lisäksi viiden ensimmäisen kurssin kirjat.

Lukio-opintoihin valmistava koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajille ja muille vieraskielisille, jotka haluavat parantaa suomen kielen osaamistaan ja opiskelutaitojaan. Vuoden kestävän koulutuksen jälkeen voi hakea lukioon.

Puoli vuotta kestävillä kielikursseillamme kieltä opiskellaan ensin opistolla kielestä riippuen 2 - 4 kuukautta, minkä jälkeen opiskelu jatkuu autenttisessa ympäristössä. Ulkomaan jaksot ovat seuraavissa kaupungeissa


Lyhytkursseja järjestetään ympäri vuoden. Kurssitarjonta on vaihtelevaa ja monipuolista.

Opistollamme toimii Hartolan, Sysmän ja Pertunmaan yhteinen Kansalaisopisto, jonka kursseille kaikki opiskelijamme ovat tervetulleet.

Opiston kampuksella opetus, majoitus ja ruoka sisältyvät opintomaksuun. Lukiolaisille ne ovat maksuttomia. Asuntolat sijaitsevat opiston alueella, kuten myös Linna-hotelli, jossa on myös mahdollista majoittua.